eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Twitter/RB Leipzig English ‏

Őszig türelmet kér a Bayern München magyar másodedzője

Lőw Zsolt szerint néha már látszik a kezük munkája a német sztárcsapaton.

Lőw Zsolt, a Bayern München labdarúgócsapatának magyar másodedzője szerint már látszik az új stáb kézjegye az együttesen, amelynek ugyanakkor továbbra is hullámzó a teljesítménye.

"Bizonyos mérkőzéseken már látjuk azért a kézjegyünket és látjuk azt, hogy merre szeretnénk indulni és haladni ezzel a csapattal, de még hullámzó a teljesítmény" - fogalmazott a közmédiának adott interjúban Thomas Tuchel vezetőedző magyar segítője, aki úgy vélte, ez nem nagyon fog változni a bajnokság végéig. "Megpróbálunk minél több tapasztalatot szerezni, minél jobban megismerni mind a klubot, mind a játékosokat. Ezeket a tapasztalatokat majd a nyáron tudjuk használni, amikor előkészítjük és felépítjük az új szezont".

Tuchel - és vele együtt a 43 éves Lőw Zsolt - március végén vette át a bajor sztárcsapat irányítását, azóta a Bayern élre állt a Bundesligában, viszont kiesett a Bajnokok Ligája és a Német Kupa negyeddöntőjében. Az új szakmai stábnak azonban talán a rangadóknál is nagyobb kihívást jelentett a belső feszültségek kezelése, ugyanis Sadio Mané - német sajtóértesülések szerint - összeverekedett csapattársával, Leroy Sanéval.

"Elképesztő nyomás van a játékosokon és előfordul a labdarúgásban, hogy ezt a nyomást egy játékos nem úgy kezeli, ahogy az a legszerencsésebb. Nyilvánvalóan nem jó, hogy ez megtörtént. De én azt gondolom, mind a játékosok nagyon-nagyon profi módon kezelték, mind a csapat. És azt gondolom, nekünk is sikerült a lehető legrövidebb úton megtalálni a legmegfelelőbb megoldásokat, hogy minél hamarabb tiszta lappal tudjunk indulni és a lehető legkevésbé zavarja ez a történés a csapatnak a felkészülését" - mondta az incidensről Lőw.

A teljes interjú az M4 Sport vasárnap 22 órakor kezdődő Sport7 című műsorában lesz hallható.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×