eur:
393.09
usd:
363.27
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Tom Brady amerikaifutball-játékos, producer a 80 for Brady című filmje bemutatóján Los Angelesben 2023. február 1-jén.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

"Köszönöm, hogy megélhettem az álmomat" - Tom Brady búcsúzik

Befejezte - ezúttal végleg - a pályafutását az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL).

A liga egyetlen hétszeres Super Bowl-győztes játkosa a közösségi médiában egy egyperces videóban mondott köszönetet a családjának, szurkolóknak, csapattársaknak, ellenfeleknek.

Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2021 februárjában bizonyult a legjobbnak.

A 45 esztendős irányító napra pontosan egy évvel ezelőtt, miután csapatával a főcsoport-elődöntőben a Los Angeles Ramstől kikapott, bejelentette visszavonulását, akkor azonban néhány héttel később úgy döntött, mégis folytatja pályafutását.

Brady a mostani szezonban is eljutott a rájátszásig a floridai csapattal, azonban a playoff első körében a Dallas Cowboysszal szemben búcsúzott.

Videóüzenetében köszönetet mondott a rajongóinak és mindenkinek, aki támogatta:

A sportág történetének legsikeresebb játékosa minden jelentősebb statisztikai mutatóban - td-passzok, győzelmek, passzolt yardok - vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×