eur:
385.5
usd:
354.7
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Sallai Roland, a Freiburg játékosa az Arminia Bielefeld ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. április 9-i mérkőzésen a bielefeldi Schuco Arénában.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Mégis meg kell operálni Sallai Rolandot

A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg magyar válogatott támadója szeptember 3-án a Bayer Leverkusen elleni összecsapáson sérült meg súlyosan.

A 25 éves futballista édesapja kedden az M1 aktuális csatornának elmondta, hogy fia éppen a műtőben van, a szemgödrében tört el egy csont, amit meg kell erősíteni. Hozzátette, a látásával nincs gond, de félő, hogy az elmozdult csont úgy marad, emiatt van szükség az operációra.

Az orvosok szerint Sallai Roland négy hét múlva léphet pályára újra. A szélsőnek így a szeptember 23-i németek, valamint a három nappal később sorra kerülő olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozót várhatóan ki kell hagynia.

A támadót a leverkuseni Jonathan Tah úgy rúgta arcon, hogy a cipője a szemét is érte. Sallait az eset után percekig ápolták, végül a közönség vastapsa és éltetése közepette hordágyon vitték le a pályáról, majd lecserélték, később pedig kórházba szállították kivizsgálásra.

Címlapról ajánljuk
Meglőtték Robert Fico szlovák kormányfőt Nyitrabányán – videó

Meglőtték Robert Fico szlovák kormányfőt Nyitrabányán – videó

Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A szlovák miniszterelnököt több lövés érte, mentőhelikopterrel szállították a besztercebányai kórházba, ahol sürgősségi műtétet kell rajta elvégezni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×