eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Casemiro, a Real Madrid (b) és Sadio Mane, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Real Madrid - Liverpool első mérkőzésen Manchesterben 2021. április 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Szép summáért ad túl a Real Casemirón

Nincs visszaút – fogalmazott egyértelműen Carlo Ancelotti.

A Real Madriddal ötszörös Bajnokok Ligája-győztes brazil labdarúgó, Casemiro szinte biztosan a Manchester Unitedhoz igazol.

A 30 éves középpályás klubváltásával kapcsolatban ezen a héten jelentek meg az első sajtóértesülések, ezeket a BL-címvédő madridiak olasz edzője, Carlo Ancelotti pedig pénteki sajtótájékoztatóján gyakorlatilag megerősítette.

"Casemiro új kihívásra vágyik, mi pedig elfogadjuk a döntését. Nem hiszem, hogy van innen visszaút" - utalt a 63-szoros brazil válogatott várható eligazolására Ancelotti.

Az olasz tréner hozzátette, beszélt a játékossal, akinek elhatározását a személyisége, valamint a klubért tett szolgálatai miatt is el kell fogadniuk.

"A tárgyalások folyamatban vannak, még semmi nem hivatalos, egyelőre a mi játékosunk, de máshol szeretné folytatni" - fogalmazott a szakember.

A sajtó szerint Casemiróért 60 millió eurót fizet az angol bajnokságban jelenleg sereghajtó Manchester United, az összeg további tízmillióval nőhet. A játékossal várhatóan négy plusz egyéves szerződést kötnek a Vörös Ördögök, akiknél évente 16 millió eurót keres majd.

A védekező középpályás 2013 áprilisában mutatkozott be a Real Madridban, amelyben azóta 336 mérkőzésen szerepelt. A csapattal az öt BL-siker mellett a spanyol bajnokságot, a spanyol szuperkupát, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot egyaránt háromszor, a spanyol Király Kupát egyszer nyerte meg úgy, hogy minden idényben alapember volt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×