eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa, mután csapata vesztett a Brighton ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2022. augusztus 7-i mérkőzésén Manchesterben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

"Vedd vissza Ronaldót!" - Frappáns reakció a Real elnökétől - videó

Florentino Pérez láthatóan érti a viccet.

Ami biztos, az ötszörös aranylabdás támadó nem igazán érzi jól magát a Manchester Unitednél: Cristiano Ronaldo úgy véli, nem szerves része az új edző, Erik ten Hag terveinek, ezért a hírek szerint szívesen távozna a klubtól – ahová csak nagy nehezen, családi okokra hivatkozva késve érkezett vissza a nyári pihenőről.

Egy Real Madrid-szurkoló szívesen segítene neki a klubváltásban, így személyesen dobta be a magát a habfehérek elnökénél, Florentino Péreznél, aki láthatóan humoránál volt – írja az M4sport.hu.

„Mr. Pérez, szerződtesse Cristianót!” – szólt a kívánság. Kis ideig úgy tűnt, Pérez nem hallotta a szurkolót – vagy csak nem hitt a fülének –, ám kisvártatva visszafordult, és visszakérdezett: „Kit?” „Cristianót” – jött ismét a kérés. „Megint? De hát már 38 éves” – mondta mosolyogva Pérez.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×