eur:
394.93
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Bondár Anna (a képen) Udvardy Panna oldalán játszik a német Julia Lohoff és a román Laura Ioana Paar ellen a párosok versenyében, az első fordulóban a salakpályás budapesti női WTA tenisztornán a Római Teniszakadémián 2022. július 11-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Három magyar főtáblás lesz a US Openen

Balázs Attila szereplésére is van esély.

A nevezési lista alapján három magyar játékos főtáblás alanyi jogon az augusztus 29-én rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A US Open honlapján megjelentek szerint Fucsovics Márton (98. a világranglistán), Bondár Anna (50.) és Gálfi Dalma (95.) tagja biztosan a 128-as mezőnynek, míg Balázs Attila védett ranglistás helyének köszönhetően jelenleg első számú tartalék.

A férfiaknál még Piros Zsombor (165.), a nőknél pedig Udvardy Panna (108.), Jani Réka (132.) és Babos Tímea (294.) nevezett az év negyedik Grand Slam-viadalára, közülük Udvardy kilencedik a várólistán.

Amennyiben nem lesznek további visszalépések, nekik selejtezniük kell a főtábláért.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×