eur:
395.06
usd:
367.86
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Fucsovics Márton a horvát Marin Cilic ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2022. május 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Fucsovics Márton nem jutott tovább

Másfél óra alatt búcsúzott a magyar játékos Wimbledonban.

Fucsovics Márton három szettben, 6:1, 6:2, 6:4 kikapott a kazah Alekszandr Bubliktól a wimbledoni teniszbajnokság férfiversenyének első fordulójában.

A világranglistán csak 21 hely választja el egymástól a két játékost, ehhez képest meglepően nagy volt a különbség az első és a második szettben Bublik javára. A harmadik felvonás némileg szorosabban alakult, de 3:3 után a kazah elvette ellenfele adogatójátékát, és az ekkor megszerzett előnye kitartott a mindössze 1 óra 24 perces mérkőzés végéig.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×