eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Bolla Bendegúz, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Döntött a Wolverhampton a magyar játékosáról

A Premier League-ben szereplő klub ismét kölcsönadta Bolla Bendegúzt a Grasshoppernek.

A Wolves tavaly nyáron vásárolta meg a magyar válogatott játékost a Fehérvártól, a megszerzése után viszont rögtön kölcsönadta a svájci Grasshoppernek, melynek színeiben Bolla Bendegúzt összesen 32 mérkőzésen lépett pályára – írja az m4sport.hu/hirado.hu.

A 22 esztendős jobbhátvéd június utolsó napján hivatalosan visszatért volna az angol klubhoz, ám most a két egyesület megerősítette: Bolla a következő, 2022–2023-as szezont is Svájcban tölti majd, miután a Wolverhampton ismét kölcsönadja a védőt a Grasshoppernek.

„A Wolves továbbra is közelről követi majd Bollát. Egy játékos számára a lehető legjobb, hogyha már az idény elejétől sokat játszik, ilyenkor másodlagos, hogy hol teszi mindezt. Minden azon múlik, hogyan teljesít és hol érzi jól magát” – idézi a Wolverhampton honlapja Matt Jackson játékos marketing-menedzsert.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×