eur:
394.9
usd:
367.57
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A kazahsztáni Pavel Lipilin (j) és a szerb Strahinja Rasovic (b) a vizes világbajnokság férfi vízilabda tornáján, a D csoportban játszott Kazahsztán - Szerbia mérkőzésen a szegedi Tiszavirág Sportuszodában 2022. június 25-én.
Nyitókép: Ujvári Sándor

Kiütéses szerb siker a férfi vízilabdatornán

Az olimpiai bajnok szerb válogatott kiütéses győzelmet aratott a kazah csapat ellen a vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának szegedi D csoportjában szombaton.

A szerbek ezzel százszázalékos teljesítménnyel nyerték meg csoportjukat, és jutottak be egyenes ágon a szerdai negyeddöntőbe.

Az olimpiai negyedik spanyolok rangadót vívtak az olaszokkal Sopronban, és remek hajrával, 4-0-ra hozott utolsó negyeddel győztek 14-12-re. Így a spanyolok végeztek az első helyen és biztos negyeddöntősök, a második helyezett olaszok és a harmadikként záró dél-afrikaiak a negyeddöntőbe kerülésért játszanak hétfőn. Ebben a csoportban Kanada visszalépett.

Eredmények:

Férfi vízilabdatorna, 3. forduló:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
395 alatt a forint

395 alatt a forint

Hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik. Összességében az látszik, ami az előző hetekben: a dollár az euróval szemben az 1,07 körül ingadozik, és az amerikai deviza kilengéseivel a forint is hol erősödik, hol gyengül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×