eur:
395.58
usd:
368.71
bux:
71847.51
2024. július 2. kedd Ottó
Sallai Roland (j) és az angol Kyle Walker a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

"Történelmi összeomlás" - Nem csak keresi a szavakat az angol sajtó

"Az egyetlen szerencse, hogy szeptemberig nem kell újabb mérkőzést játszani."

Nem csak keresi, meg is találja a szavakat az angol sajtó az angol labdarúgó-válogatott magyaroktól elveszenvedett Nemzetek Ligája-vereség után.

A Nemzeti Sport Online összeállítása szerint a a BBC megállapítja: "Magyarország nagyon elverte Angliát", 2014 óta először van 4 meccses nyeretlenségi szériája (ebből most Magyarország két mérkőzést "vállalt"), "Anglia nem volt képes többre, mint beletörődni a megalázó és valószínűleg romboló erejű vereségbe". A magyar csapat dicséretekor elhangzik, Marco Rossi sokoldalú és nehezen verhető csapatot épített fel, "szó sem volt mázliról".

A Sky Sports "szerencsétlennek", "szétesőnek" nevezte az angol válogatottat, "történelmi összeomlásnak" nevezve a négymeccses szériát, egy rúgótt góllal, a vb évében, az utóbbi 94 év legnagyobb hazai vereségével, a drukkerek lázadásával.

A The Telegraph is a szurkolók elfordulását húzta alá, külön kiemelve, hogy a válogatott akciógólt sem szerzett négy mérkőzés alatt, egyetlen "szerencse", hogy szeptemberig nem kell újabb mérkőzést játszani.

A The Sun azt írta, megérdemelten verte Magyarország oda-vissza Angliát.

A Mail Online cikkcíme szerint gulyást főztek a magyarok Angliából.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×