eur:
395.03
usd:
367.7
bux:
71430.98
2024. július 2. kedd Ottó
A madridi Luka Modric ünnepel a trófeánál miután csapata 1-0-ra győzött a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzésen a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Marad a Real Madrid kulcsembere

Luka Modric egy évvel, 2023 nyaráig meghosszabbította szerződését a Bajnokok Ligája-győztessel.

A 2018-ban aranylabdás, 36 éves horvát középpályás idén ötödik BL-diadala mellett spanyol bajnok is lett a királyi gárdával.

Modric eddig 436 mérkőzést játszott a Real színeiben, 31 gólt szerzett, 73 másikat pedig előkészített. A klub örökranglistáján jelenleg a 20. helyen áll a meccsek számát tekintve, már csak kettővel van Cristiano Ronaldo mögött.

A horvát játékos az öt BL-siker mellett három bajnoki cím, egy Király Kupa-győzelem, négy Spanyol Szuperkupa-diadal, továbbá három Európai Szuperkupa- és négy klubvilágbajnoki győzelem részese volt a madridi sztárcsapatnál.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×