eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Tokmac Nguen, a Ferencváros játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Celtic Glasgow ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójában Glasgowban 2020. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty/Mark Runnacles

Tokmac Nguen végül elárulta, miért maradt az FTC-nél

Hazájában adott nyilatkozatot a Ferencváros norvég támadója.

A 28 éves futballista szerződése lejárt volna nyáron és sokáig úgy nézett ki, hogy nem marad a zöld-fehéreknél. Tokmac a norvég Drammens Tidendének adott egy interjút, ahol elismerte, hogy a Besiktas, a Basaksehir is megkereste a norvégot, de Japánból, az Egyesült Államokból, az Emirátusokból és Szúd-Arábiából is keresték – vette észre az Üllői129 szurkolói oldal.

A csatár azt mondta, nagyon kötődik a klubhoz, de négy év után már nem könnyű megtalálni a motivációt, ezért gondolkodott a váltáson. Végül arra jutott, hogy a Ferencvárossal újra a Bajnokok Ligájában akar játszani.

A családja, a felesége és a másfél éves kisfia, Isaac is nagyon jól érzi magát Budapesten, ezért végül 2025-ig írta alá az új szerződését.

"Sok pénzt kereshettem volna egy klubváltással, minden csapat, amelyik érdeklődött, több pénzt ajánlott, de az ösztöneim a Fradit sugallták" – mondta Tokmac.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×