eur:
392.89
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője köszönti a szurkolókat, miután 29-23-ra nyertek a DVSC Schaeffler ellen a női kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Veszprém Arénában 2021. május 16-án. A kupagyőztes Győri Audi ETO KC megvédte bajnoki címét.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Kézilabda - Így néz most ki a női BL-álomcsapat

Négy győrivel, egy ferencvárosival.

A hétvégi, budapesti négyes döntőre készülő Győri Audi ETO KC csapatából négy játékos és a vezetőedző Ambros Martín került be a női kézilabda Bajnokok Ligája mostani idényének álomcsapatába.

Az európai szövetség honlapján pénteken közzétett névsorból - amely a szurkolók szavazatai alapján állt össze - kiderül, hogy a legjobb kapus a francia Laura Glauser, a legjobb irányító a norvég Stine Oftedal, a legjobb beálló a svéd Linn Blohm, a legjobb védekező játékos pedig a norvég Kari Brattset lett. A legjobb jobbszélsőnek a Ferencváros holland légiósát, Angela Malesteint választották.

Oftedal sorozatban negyedik alkalommal került be az álomcsapatba, Ambros Martín pedig ötödször lett a legjobb edző.

A győriek szombaton 15.15-től a dán Team Esbjerg csapatával találkoznak az elődöntőben, 18 órától a címvédő norvég Vipers Kristiansand és a francia Metz HB találkozik egymással az MVM Dome-ban. A helyosztókat vasárnap rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×