eur:
394.42
usd:
365.25
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa, miután 11-esből berúgta csapata negyedik gólját a Club Brugge ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport utolsó, hatodik fordulójában a párizsi Parc des Princes Stadionban 2021. december 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Lionel Messi gólja hozta a PSG tizedik bajnoki címét

A Lens ellen már a döntetlen is elég volt, hogy a párizsiak négy fordulóval a vége előtt újra aranyérmesek legyenek.

Története tizedik bajnoki címét szerezte meg a francia labdarúgó Ligue 1-ben a Paris Saint-Germain csapata, amely a Lens ellen játszott hazai 1-1-es döntetlennel biztosította be végső diadalát négy fordulóval a zárás előtt.

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi, valamint többek között a brazil Neymar és a világbajnok francia Kylian Mbappé nevével fémjelzett sztáregyüttes 16 ponttal vezet a második Olympique Marseille előtt, amely a hátralévő öt mérkőzésén már nem tudja ledolgozni ezt a hátrányt.

A PSG gólját Messi szerezte Neymar gólpasszából.

A Paris Saint-Germain 2013 óta nyolcadik alkalommal hódítja el a trófeát, amelyet korábban 1986-ban és 1994-ben is megnyert. Az elmúlt csaknem 10 évben csupán 2017-ben és tavaly nem sikerült diadalmaskodnia a fővárosi csapatnak a Ligue 1-ben.

A PSG tizedik bajnoki címe rekordbeállítás is Franciaországban, eddig ugyanis csak a Saint-Étienne szerzett tíz bajnoki aranyat, mégpedig 1957 és 1981 között.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×