eur:
393.17
usd:
364.19
bux:
72032.12
2024. július 4. csütörtök Ulrik
PORTO, PORTUGAL - MAY 29: Thomas Tuchel manager of Chelsea with assistant Zsolt Low during the UEFA Champions League Final between Manchester City and Chelsea FC at Estadio do Dragao on May 29, 2021 in Porto, Portugal. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

A Chelsea simán nyert, a Juve csak döntetlent játszott

Bár már a 32. másodpercben gólt szerzett, csak 1-1-es döntetlent játszott a Juventus a Villarreal pályáján a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A nap másik mérkőzésén a Chelsea 2-0-ra verte a Lille-t.

VILLARREAL–JUVENTUS. A két összeállítás. Villarreal: Rulli – Foyth, Raul Albiol, Pau, Alfonso Pedraza – Samu Chukwueze, Capoue, Parejo, Alberto Moreno – Lo Celso, Danjuma. Juventus: Szczesny - De Sciglio, Danilo, De Ligt, Alex Sandro - Locatelli, Rabiot, Juan Cuadrado, McKennie - Vlahovics, Morata.

CHELSEA–LILLE OSC. A két összeállítás. Chelsea: E. Mendy - Christensen, Thiago Silva, Rüdiger - Azpilicueta, Kanté, Kovacic, Marcos Alonso - Ziyech, Havertz, Pulisic. Lille: Leo Jardim - Celik, José Fonte, Botman, Tiago Djalo - A. Onana, Xeka, André - Renato Sanches, David, J. Bamba.

CHELSEA–LILLE OSC 0-0. Kimaradt az első nagy helyzet, Azpilicueta beadása után Havert közelről a kapu fölé lőtt.

VILLARREAL–JUVENTUS 0-1. Álomszerűen kezdett a Juve, Danilo beadása után Dusan Vlahovics megszerezte a vezetést. A szerb mögött 32 másodpercnyi BL-futball állt, amikor a kapuba talált.

CHELSEA–LILLE OSC 1-0. Havertz újabb helyzete, Leo Jardim bravúrral védett. A szöglet után a német már megszerezte a vezetést, mégpedig fejjel.

VILLARREAL–JUVENTUS 0-1. Lo Celso, a Villarreal argentin középpályása a kapufára lőtt.

CHELSEA–LILLE OSC 1-0. Marcos Alonso jó helyzetből, kapásból, gyengén lőtt.

CHELSEA–LILLE OSC 1-0. Kiegyenlítettebbé vált a játék, bár Zijes helyzetbe került volna, ha bejön a csele.

VILLARREAL–JUVENTUS 0-1. Juventus-helyzettel indult a második félidő Spanyolországban, Álvaro Morata a kapu mellé lőtt.

CHELSEA–LILLE OSC 1-0. Mezőnyjáték folyik. A Kékeknél Kovacevic már megsérült, s most Zijest is ápolni kell. Saul Niguez állt a helyére.

CHELSEA–LILLE OSC 2-0. Egy kontránál N'Golo Kanté a saját tizenhatosától az ellenféléig vittew a labdát, kiugratta a balösszekötő helyén érkező Christian Pulisicet, aki a kapus fölött a kapuba emelte a labdát.

VILLARREAL–JUVENTUS 1-1. Visszaesett a Juventus védekezése, labdabiztonsága, ezt pedig góllal büntették meg a spanyolok. Parejo szerezte a Villarreal gólját.

VILLARREAL–JUVENTUS 1-1. Vlahovics megnyerhette volna a mérkőzést, de lövését Rulli kivédte.

CHELSEA–LILLE OSC 2-0. Mendy elcsúszott, ebből alakult ki a legnagyobb lille-i helyzet, de maradt az eredmény.

Vége mindkét mérkőzésnek:

Villarreal–Juventus 1-1

Chelsea–Lille OSC 2-0

A visszavágókat március közepén rendezik.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×