eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Budapest Turizmusáért díjjal kitüntetett Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója beszédet mond a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár megnyitóján a V. kerületi Vörösmarty téren felállított Hüttében 2018. november 9-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Gyulay Zsolt válaszolt arra a kérdésre, lenne-e a MOB új elnöke

Kulcsár Krisztián utódja a Magyar Olimpiai Bizottság élén – sajtóértesülések szerint – a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója lehet.

A kétszeres olimpiai bajnok kajakozót az InfoRádió a döntés után a közgyűlés helyszínén kérdezte.

Gyulay Zsolt

még nem döntötte el, indul-e az elnökségért.

"Öt perce még Kulcsár Krisztián volt az elnök, és nem is lehetett a távozására bazírozni. Megkerestek engem már annak idején Borkai Zsolt elnöksége előtt is, illetve szóba kerültem, amikor a Borkai–Kulcsár váltás volt a MOB élén, de én próbáltam koncentrálni a Hungaroring Sport Zrt.-re és egyéb feladataimra. Azt éreztem, hogy a MOB jó úton halad, de nyilvánvaló, amikor az előző MOB-vezetés elvesztette azokat a jogosítványokat, amelyeket azóta se tudott visszaszerezni, az a MOB fontosságát és jelentőségét nyilvánvalóan jelentősen csökkentette. Szerintem a jövőben ezen változtatni kell" – nyilatkozta a szakember.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×