eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Gulácsi Péter kapus a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Közel Gulácsi Péter visszatérése

Az RB Leipzig vezetőedzője viszont még nem lehet ott a kispadon vasárnap.

Gulácsi Péter akár már vasárnap az RB Leipzig labdarúgócsapatának rendelkezésére állhat, ha szombati koronavírustesztje negatív eredményt hoz.

"Három-négy napja tünetmentes, sokat beszéltünk egymással, mert karanténtársak lettünk. De mivel egy hete nem edzett, ezért Josep Martinez áll majd a kapuban" - mondta szombati sajtótájékoztatóján a magyar válogatott hálóőrrel kapcsolatban Jesse Marsch vezetőedző, aki Gulácsival egy időben szintén megfertőződött a koronavírussal.

A betegség miatt lázzal és reumatikus fájdalmakkal küzdő tréner vasárnap a Bayer Leverkusen elleni bajnoki találkozón még biztosan nem térhet vissza a kispadra, mivel az ő gyorstesztje továbbra is pozitív eredményt hozott. Helyettese ezúttal is Achim Beierlorzer lesz, aki szerdán a Club Brugge 5-0-s legyőzésekor irányította a csapatot a Bajnokok Ligájában.

A lipcsei együttes pénteken jelentette be, hogy a keddi három esetet követően további hatan fertőződtek meg, köztük a szintén magyar válogatott Willi Orbán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×