eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Női kosárlabda Eb-selejtező - Győztek a magyarok Izlandon

A magyar női kosárlabda-válogatott 115-58-ra nyert Izlandon vasárnap az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában, így ötvenszázalékos mérleggel várja a 2022-es folytatást.

Székely Norbert szövetségi kapitány együttese csütörtökön 66-62-re kikapott a favorit spanyoloktól Szekszárdon a hatmeccses menetelés első állomásán. A szigetországi folytatásban a hazaiak egy pillanatig sem voltak előnyben, a 208 centis Határ Bernadett vezette magyarok fokozatosan eltávolodtak ellenfelüktől, és 25 ponttal elhúztak.

Fordulás után Lelik Réka és a honosított Goree Cyesha révén már 41 ponttal is meglépett a vendégcsapat, ezzel gyakorlatilag eldőlt a találkozó. Az utolsó negyedre már nem maradtak izgalmak, a válogatott a vártnál is simább győzelmet aratott, és két forduló után 1/1-es mérleggel a második helyen áll kvartettjében. Az izlandi meccs legjobbja Goree lett 27 ponttal.

Az Eb-selejtező 2022 novemberében folytatódik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×