eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Andrij Sevcsenko ukrán szövetségi kapitány a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában játszott Ukrajna - Ausztria mérkőzésen Bukarestben 2021. június 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Daniel Mihailescu

Olasz lehetőséget kaphat Andrij Sevcsenko

Menesztette szombaton Davide Ballardini vezetőedzőt a Genoa labdarúgócsapata.

A klubnál már negyedik időszakát befejező trénernek azért kellett távoznia, mert együttese 12 forduló alatt egyetlen győzelmet aratott, a tabellán pedig a 18., kiesést jelentő helyen áll.

Olasz sajtóértesülések szerint utódja az ukrán Andrij Sevcsenko lesz, aki augusztusban, az Európa-bajnokság után távozott hazája szövetségi kapitányi posztjáról. A korábbi aranylabdás játékosból lett szakvezető akkor azt írta, "együtt sikerült megmutatni, hogy az ukrán labdarúgás versenyképes és izgalmas lehet".

A Serie A jelenlegi idényében ez volt a negyedik edzőváltás.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×