eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Zürich, 2016. január 11.Lionel Messi, a spanyol Barcelona argentin csatára (j) Neymarnak, brazil csapat- és csatártársának gratulációját fogadja, miután átvette az Aranylabdát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA zürichi Aranylabda-gáláján 2016. január 11-én. A kitüntetésre Neymar is jelölt volt. (MTI/EPA/Valeriano Di Domenico)
Nyitókép: MTI/EPA/Valeriano Di Domenico

Lionel Messi üzenetet kaphatott Aranylabda-ügyben

A portugál sajtó úgy tudja, hetedjére is lesz egy repülőútja ugyanoda, ugyanazért.

Lionel Messi kapja az idei Aranylabdát, így a Paris Saint-Germain argentin sztárja hetedszer érdemli ki a legjobb európai labdarúgót megillető elismerést a portugál RTP Deportivo szerint.

A portál péntek este közölte a hírt, azt is állítva, hogy a hatszoros elsőségével eleve rekorder futballistát már tájékoztatta újabb sikeréről a díjat átadó francia szaklap, a France Football. Mi több az RTP Deportivo tudomása szerint az ilyenkor szokásos fotók és nagyinterjú is elkészült a 34 éves Messivel, aki a nyáron szerződött át az FC Barcelonától a PSG-hez.

A támadójátékos idén megnyerte a Copa Américát az argentin válogatottal, és még tavasszal a spanyol Király Kupát a katalán csapattal. A Barca játékosaként - utolsó ottani idényében - a spanyol bajnokság gólkirálya lett harminc találattal.

Az Aranylabda idei győztesét november 29-én hirdetik ki Párizsban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×