eur:
387.57
usd:
357.39
bux:
68431.2
2024. május 17. péntek Paszkál
Bemutatják az egy év múlva kezdődő 2020-as tokiói nyári olimpia ezüst-, arany-, és bronzérmeit (b-j) Tokióban 2019. július 24-én. A tokiói nyári olimpiai játékokat 2020. július 24. és augusztus 9. között rendezik.
Nyitókép: Majama Kimimasza

Kirabolták az olimpiai bajnokot

Ellopták Jelena Vesznyina olimpiai bajnok orosz teniszező ötkarikás érmeit moszkvai lakásából.

A 35 éves játékos elmondása szerint az ismeretlen tettesek akkor törtek be hozzájuk, amikor a férjével vacsorázni voltak. Feltörték a széfet, és ékszerek mellett magukkal vitték a párosban szerzett olimpiai arany- és ezüstérmét is. A tolvajok dolgát megkönnyítette, hogy Vesznyináék elfelejtették távollétük idejére bekapcsolni a riasztót.

Az orosz teniszező olimpiai bajnoki címet a 2016-os riói nyári játékokon női párosban szerzett, idén Tokióban pedig a második helyen végzett vegyes párosban. A duóknál korábban világelső is volt, és négy Grand Slam-tornán diadalmaskodott. Profi pályafutását 2002-ben kezdte.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×