eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője ünnepel, miután csapata a rendes játékidő hosszabbításában lőtt góllal 3-2-re legyőzte az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén az amszterdami Johan Cruyff Arenában 2019. május 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Nem akárki mondja, hogy Mbappé Messi csatártársa marad Párizsban

Maga az argentin edző szögezte le ezt.

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mauricio Pochettino szerint a sztárcsatár Kylian Mbappé nem hagyja el az együttest ebben az idényben.

A francia világbajnok, akinek még egy évig érvényes a szerződése, így jövő nyáron szabadon igazolhatóvá válik, korábban többször is kijelentette, hogy a Real Madridba vágyik, és amint lehet, távozik a PSG-től.

"Keményen dolgozik, és nagyon motivált, ő a mi futballistánk. Úgy gondolom, hogy marad, és velünk fogja tölteni ezt a szezont" - idézte az argentin szakvezetőt az RMC Sport.

A héten megjelent információ szerint a Real bármikor vinné Mbappét és kész akár 150 millió eurót is fizetni a játékosért. A spanyol királyi klub állítólag ötéves szerződést és "galaktikus" fizetést ígért a 22 éves támadónak.

Mbappé egyes hírek szerint rosszul fogadta és a mielőbbi elmenetelre ösztönözte, hogy az amúgy is világsztárokkal tűzdelt PSG az új idényre szerződtette az FC Barcelonától kényszerűen távozó argentin klasszist, a hatszoros aranylabdás Lionel Messit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×