eur:
393.49
usd:
364.36
bux:
71927.34
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a Spezia ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésen a torinói Allianz Stadionban 2021. március 2-án.
Nyitókép: MTI/AP/LaPresse/Marco Alpozzi

PSG? City? Real? Cristiano Ronaldo begurult a pletykáktól

Nincs ínyére, hogy "játszanak" a nevével.

Az átigazolási időszakban "a legnagyobb halakkal" kapcsolatban is rendre beindulnak a pletykák, így van ez a Juventus szupersztárjával, Cristiano Ronaldóval is, akit nyáron eddig a PSG-vel (ide igazolt a napokban a hatszoros aranylabdás Lionel Messi), a Manchester Cityvel és korábbi klubjával, a Real Madriddal boronáltak eddig össze, ám elejét véve a pletykáknak "emelt hangú" bejegyzéssel jelentkezett az Instagramon.

A portugál labdarúgó tisztázza, a munkájára koncentrál, ezért a tettei beszéljenek. Tiszteletlennek tartja a találgatásokat, de nem csak vele szemben, hanem a nevezett klubokkal szemben is, nincs ínyére, hogy "játszanak" a nevével.

A Real Madridot viszont konkrétan is megnevezte, hogy oda semmiképp nem tér vissza.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Felemás hangulatban telt a kereskedés csütörtök reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában folytatódik az emelkedés a tőzsdéken, míg Amerikában a függetlenség napja miatt ma nem lesz kereskedés. Gazdasági események szempontjából a brit parlamenti választások okozhatnak elmozdulásokat, illetve érkezik az EKB jegyzőkönyve is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×