eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója kezében az év legjobb férfi futballistájának odaítélt Aranylabda-díjjal az átadóünnepségen Párizsban 2018. december 3-án.
Nyitókép: Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója kezében az év legjobb férfi futballistájának odaítélt Aranylabda-díjjal az átadóünnepségen Párizsban 2018. december 3-án. MTI/EPA/Yoan Valat

Bejelentette visszavonulása időpontját az egyik aktív aranylabdás

Összesen három név közül kell kitalálni, melyikük.

Az aranylabdás Luka Modric azt tervezi, hogy a jövő évi labdarúgó-világbajnokság után köszön el a horvát válogatottól - írta a Marca spanyol sportnapilap.

A Real Madridban játszó 35 esztendős középpályás 2006. március elsején, az Argentína elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be a nemzeti együttesben, amelyben azóta 142 mérkőzésen szerepelt és 18 gólt szerzett. Az Aranylabdát 2018-ban kiérdemlő Modric abban az évben a válogatottal az oroszországi vb-n döntőig jutott, ahol a franciákkal szemben maradt alul.

A következő labdarúgó-világbajnokságot 2022. november 21. és december 18. között rendezik Katarban. A H csoportban két győzelemmel és egy vereséggel élen álló horvátok vb-selejtezőn szeptember elsején Moszkvában találkoznak az oroszokkal, szeptember 4-én idegenben a szlovákokkal, majd szeptember 7-én fogadják a szlovénokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×