eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
A ferencvárosi Sigér Dávid gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójából elhalasztott, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Ferencvárosi TC - Debreceni VSC mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. május 23-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Már lehet jegyet venni a mindent eldöntő ferencvárosi BL-selejtezőre

A Young Boys elleni hazai 90 perc alatt dőlhet el, az Európa-liga vagy a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel a magyar bajnok.

Elkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros-Young Boys mérkőzésre, amelyet augusztus 24-én játszanak a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójában.

A párharc első mérkőzésére jövő szerdán kerül sor, az európai szövetség (UEFA) közlése alapján a svájci és a budapesti meccsnek is 21 órás a kezdési időpontja.

Ezzel párhuzamosan a Ferencváros honlapján megjelent, hogy az Üllői úti találkozóra a teljes árú jegyeket 2850 és 7050 forint közötti áron lehet megvásárolni, míg a bérlettel rendelkező drukkerek és az online felületen vásárlók kedvezményben részesülnek. Hozzátették: a jelenleg is érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően a hazai találkozójukra csak az látogathat ki, aki védettségi igazolvánnyal vagy applikációval rendelkezik, és személyazonosságát fényképes igazolvánnyal igazolja.

A párharc győztese a BL-csoportkörbe kerül, míg a vesztes az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel. A Ferencváros az előző idényben, a klub története során másodszor játszhatott a BL-csoportkörben.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×