eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az osztrák Peter Stöger, a Ferencvárosi TC labdarúgócsapatának új vezetőedzője bemutatkozó sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2021. június 9-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Peter Stöger: rendezetten kell játszanunk

A vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának az első pillanattól rendezetten kell játszania kedden, a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának visszavágóján a litván Zalgiris Vilnius vendégeként.

"Szerintem kedvező helyzetből várjuk a visszavágót, jól játszottunk az első mérkőzésen. Talán egy-két góllal szerezhettünk volna többet, hogy még jobb pozícióban legyünk. Sok jó dolgot láttam az első meccsen, nem tudnék kiemelni negatívumot" - mondta az osztrák szakvezető a hétfői sajtótájékoztatón a litván fővárosban.

Az FTC honlapja szerint Stöger kiemelte, hogy a múlt héten a népligeti sportközpontban lévő műfüves edzőpályán is edzettek, hogy felkészüljenek a vilniusi körülményekre.

"Úgy gondolom, jó eséllyel indulunk a továbbjutást illetően, de komolyan kell vennünk a keddi mérkőzést, hiszen még semmi nem lefutott. A felkészülés során megfelelő hangsúlyt helyeztünk a pontrúgásokra, hiszen ez jó lehetőséget adhat a gólszerzésre" - magyarázta a vezetőedző.

Stöger hangsúlyozta, hogy az első pillanattól kezdve rendezetten kell játszaniuk, nem szabad esélyt adniuk az ellenfélnek a kontratámadásokra. Hozzáfűzte, támadó játékot szeretne látni, de megfelelő hangsúlyt kell helyezniük a védekezésre is.

Múlt kedden a Ferencváros házigazdaként 2-0-ra legyőzte a litván bajnokot, de az albán Myrto Uzuni a 92. percben büntetőt hibázott. A visszavágó kedden 19 órakor kezdődik, a párharc továbbjutója a harmadik körben a cseh Slavia Praha együttesével találkozik. Amelyik csapat kedden kiharcolja a továbbjutást, biztosan valamelyik európai kupasorozat csoportkörében játszhat majd ősszel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×