eur:
394.82
usd:
367.5
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A portugál Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Juventus alelnöke szerint Ronaldo marad

"Ronaldo hétfőn ismét edzésbe áll, és velünk marad" - nyilatkozta Nedved a Sky Sport Italiának.

Pavel Nedved, a Juventus labdarúgóklub alelnöke szombaton közölte, hogy Cristiano Ronaldo a torinói csapat játékosa marad.

Az Európa-bajnok portugál csatárnak még egy évig van szerződése a Juvéval, de médiaértesülések szerint a Paris Saint-Germain élénken érdeklődik iránta.

A Juventus szombaton 3-1-re legyőzte a Cesenát az első nyári edzőmérkőzésen. Paulo Dybala izomproblémák miatt nem lépett pályára. Vele kapcsolatban az alelnök elmondta, hogy várhatóan a következő napokban találkoznak az ügynökével a jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbítása érdekében.

A friss Európa-bajnok Giorgio Chiellini megállapodása június 30-án lejárt, a menedzsere elárulta, hogy a klub részéről még nem tárgyaltak velük a közös folytatásról. Nedved szerint amikor a tapasztalt hátvéd visszatér a pihenőjéről, beszélni fognak vele.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó

Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó

Az Ukrajnában dúló háború nyomán az Európai Unió kénytelen szembenézni a tagállami hadseregek kapacitáshiányával, ami akadályozza a Kijevnek nyújtott segítséget. Az EU ezért felgyorsította a védelmi ipar megerősítésére irányuló kezdeményezéseit, melyek középpontjában a közös fegyverbeszerzések és a magántőke bevonása áll. A finanszírozást illetően szakértők egy közös uniós kötvénykibocsátást javasolnak, ám Németország azonnal megvétózta a tervet az uniós csúcson. Azonban az Európai Bizottság nem tett le az újabb közös adósságfelvételről és Berlin sem tűnik meggyőzhetetlennek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×