eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Tyson Fury brit ökölvívó, az Ökölvívó Világtanács, a WBC világbajnoka (b) és a korábbi övtulajdonos, az amerikai Deontay Wilder szemben áll egymással Los Angeles-i sajtótájékoztatójukon 2021. június 15-én. Fury és Wilder július 24-én harmadszor küzd meg egymással a WBC nehézsúlyú bajnoki címéért a Las Vegas-i T-Mobile Arénában.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Fury vs. Wilder: kitűzték a harmadik ütközet időpontját

Október 9-én rendezik meg a brit Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder nehézsúlyú mérkőzését, amelynek tétje a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki öve.

A hivatalosnak tekinthető dátumot a meccset szervező Top Rank promóciós társaság jelentette be Twitter-oldalán.

A két ökölvívó többszöri időpontmódosítás után július 24-én, Las Vegasban csapott volna össze egymással harmadik alkalommal, ám a WBC-világbajnok Fury betegsége miatt nem tudott kiállni a találkozóra, mivel időközben koronavírusos lett.

A 32 éves brit és 35 esztendős ellenfele 2018 decemberében mérkőzött először egymással, küzdelmük döntetlennel zárult. Második meccsükön, tavaly februárban Fury kiütötte Wildert, megszerezve a WBC övét. A címvédő profi karrierjében harminc győzelmet és egy döntetlent számlál, míg riválisának 42 sikere mellett egy döntetlenje és egy veresége van.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×