eur:
385.79
usd:
356.63
bux:
68864.24
2024. május 14. kedd Bonifác

Távozót jelentett be a Barcelona

A fiatal portugál támadó a Premier League-ben folytatja.

A Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a portugál Francisco Trincao.

Az angol klub bejelentette, hogy egy idényre kölcsönvették a Barcelona 21 éves támadóját, akinek játékjogát 2022 nyarán 25 millió fontért (10,23 milliárd forintért) végleg megszerezhetik.

Trincao 2020-ban igazolt a katalánokhoz, akiknél az előző idényben 42 tétmérkőzésen szerepelt és háromszor volt eredményes. Időközben bemutatkozott a portugál nagyválogatottban, amelyben már hatszor játszhatott, de a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő, majd a nyolcaddöntőben búcsúzó csapatnak nem volt tagja.

A Wolverhampton Wanderers az előző bajnoki idényben a 13. helyen végzett, a szakmai munkát júniustól a portugál Bruno Lage irányítja, akinek honfitársa a második igazolása a kolumbiai védő, Yerson Mosquera után.

Címlapról ajánljuk

Csicsmann László az Arénában: nincs tárgyalásos megoldás, a katonai eseményeké marad a főszerep Gázában

Izrael Rafah lerohanásával átlépné a vörös vonalat Washington szemében – mondta Csicsmann László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. Az InfoRádió Aréna című műsorában a Közel-Kelet szakértő beszélt a béketervek esélyeiről, a környező országok álláspontjáról, az amerikai szerepvállalásról és arról is, milyen kiutat látnak a palesztinok a gázai válságból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×