eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Zoran Zekic, a Diósgyőr vezetőedzője a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2021. február 23-án. Mezőkövesd Zsóry FC-Diósgyőri VTK 2-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kedden tárgyalja a diósgyőri drukkerbalhét az MLSZ – videó

A hétvégi kiesést követően a DVTK-szurkolók egy csoportja nekitámadt a rendőröknek.

Előkerült a könnygáz és a bilincs, miután szurkolók és rendőrök csaptak össze vasárnap délután Diósgyőrben az élvonalból kiesett helyi futballcsapat meccse után, erről az RTL Híradó kapott exkluzív felvételeket – írja a rangado.24.hu. A Fehérvártól kapott ki otthon 4–0-ra vasárnap a Diósgyőr.

A drukkerek a stadionon kívül szurkoltak, majd miután petíciót adtak át a klub vezetőinek, több tucat rendőr jelent meg – a szurkolókat tömörítő portál, az Amigeleken.hu főszerkesztője, Emődi Zoltán szerint ekkor robbant ki a csetepaté.

A rendőrség öt embert vett őrizetbe.

A hivatalos honlap csak arról számolt be, hogy a mérkőzés után a klubvezetés tagjai, Sántha Gergely, a DVTK elnöke, Benczés Miklós sportigazgató és Világi Péter kommunikációs- és marketingigazgató a stadion mellett személyesen találkoztak a diósgyőri szurkolói csoportok képviselőivel, akik szóban és írásban is megfogalmazták kéréseiket.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője azt mondta az RTL Klubnak, hogy kedden tárgyalja a fegyelmi bizottság a hétvégi történéseket.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×