eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A győztes Győr játékosai ünnepelnek a kupával a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Rosztov-Don mérkőzés végén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. május 12-én. A Győr ötödik alkalommal nyerte meg a női BL-t, miután a fináléban 25-24-re legyőzte az orosz csapatot.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Visszatérhetnek a nézők a kézilabdameccsekre is

Szombattól a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők számára ismét látogathatók a sportesemények, így a kézilabda-mérkőzések is.

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombati mérkőzése még zárt kapus lesz, vagyis a horvátok elleni Eurokupa-összecsapást nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) közleményben jelezte, hogy a szurkolók fokozatos visszatérését támogatja és az új kormányrendelet hatályba lépésének várható napján – szombaton 14.10-től – sorra kerülő meccsig túl rövid az idő az előkészületekre.

Az MKSZ ugyanakkor elkötelezett abban – olvasható a tájékoztatásban –, hogy a csapatok biztonságának megtartásával szurkolók részvétele mellett bonyolítsa le a női Magyar Kupa május 15-16-i veszprémi négyes döntőjét, valamint a május 29-30-i budapesti női Bajnokok Ligája Final Fourt. Egyúttal közölte, hogy hamarosan tájékoztatja a közvéleményt a két esemény látogathatóságának lehetőségeiről, utóbbi esemény kapcsán az Európai Kézilabda Szövetséggel is egyeztetéseket folytat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×