eur:
387.71
usd:
357.69
bux:
68125.95
2024. május 17. péntek Paszkál
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Bayer Leverkusen elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Berlinben 2021. március 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Maja Hitij

Kinézték Dárdai Pál utódját a Herthánál a német sajtó szerint

A Sport Bild információi szerint Roger Schmidt lehet a labdarúgócsapatának következő vezetőedzője.

A lap úgy tudja, hogy Fredi Bobic, a berlini klub leendő menedzsere hamarosan felveszi a kapcsolatot az 54 éves német trénerrel, aki jelenleg a PSV Eindhovent irányítja. Utóbbi csapat a második helyen áll a holland bajnokságban a toronymagasan listavezető Ajax Amsterdam mögött. Schmidt szerződése 2022 júniusáig érvényes.

Dárdai ugyancsak jövő nyárig kötelezte el magát, az újság szerint azonban felbonthatják a szerződését, ha az idény végéig nem szerez a csapattal legalább 24 pontot. A magyar válogatott 45 éves volt szövetségi kapitánya január végén vette át újra az első csapat irányítását, s azóta mindössze hat pontot sikerült gyűjteniük.

A Hertha – amely koronavírusos megbetegedések miatt jelenleg karanténban van – még hat mérkőzést játszik a mostani szezonban. Az együttes most a 16., osztályozós helyen áll a tabellán 26 ponttal.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×