eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Babos Tímea a román Ana Bogdan ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Elkerülték a nagyágyúkat a magyarok Melbourne-ben

Babos Tímea belga, Fucsovics Márton ausztrál, Balázs Attila spanyol ellenféllel kezd az Australian Openen.

A magyar szövetség Facebook-oldala szerint a sorsolás alapján a rangsorban 115. Babos a selejtezőből szerencsés vesztesként főtáblára jutott 123. belga Ysaline Bonaventure ellen lép majd pályára a 128 között. A szintén a kvalifikációból indult magyar játékos győzelem esetén a 24. kiemelt amerikai Alison Riskevel (világranglista-26.), vagy az orosz Anasztaszja Potapovával (101.) találkozhat a 64 között.

A férfiaknál Fucsovics Márton (55.) esélyesként léphet pályára a nyitókörben, ugyanis a szabadkártyás ausztrál Marc Polmans vár rá, aki 125. a ranglistán. Amennyiben a nyíregyházi játékos igazolja a papírformát, a második körben régi jó ismerősével, a 17. kiemelt svájci Stan Wawrinkával (18.), vagy a portugál Pedro Sousával (108.) csap majd össze.

A hét elején a Great Ocean Road Open első fordulóját talpsérülés miatt feladó Balázs Attila (94.) a spanyol Roberto Carballes Baenával (98.) találkozik az első fordulóban. A meccs győztese a negyedik helyen kiemelt orosz Danyiil Medvegyev és a kanadai Vasek Pospisil összecsapásának továbbjutójával küzdhet majd meg a 32-be kerülésért.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×