eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Manchester, 2018. március 13.José Mourinho, az angol Manchester United portugál vezetőedzője a spanyol Sevilla elleni visszavágó mérkőzést nézi a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a manchesteri Old Trafford Stadionban 2018. március 13-án. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Oldalas hirdetésben szórakoznak José Mourinhóval

Egy Manchester United-szurkoló oldalas hirdetésben tréfálkozott José Mourinhóval, miután nagyobb összeget nyert azzal, hogy a portugál edző csapata meglepő vereséget szenvedett.

A Tottenham Hotspur a Brighton elleni meglepő veresége után az esélytelenebb csapatra fogadó Sahil Arora ötezer fontot kasszírozhatott. Különös módját választotta hálája kifejezésének: oldalas hirdetést rendelt az Enfield Independent nevű lapban. (Enfield London egyik külső kerülete.)

A szöveg egyben fricska Mourinhónak, akit a jelek szerint nem kedvelt meg akkor, amikor szeretett Manchester Unitedét dirigálta: „Kedves José, ezt a hirdetést abból az öt kilóból fizettem, amelyet a Spurs a Brighton elleni vereségével nyertem. Ez egy különleges serleg, amivel köszönetet mondok neked. Lehet, hogy ez ez lesz az egyedüli, amelyet nyersz ebben a szezonban.”

Amúgy Sahil Arora jól járt volna, ha a Liverpool ellen is fogad a Brightonra… De hát Jürgen Klopp nem volt soha a Man United menedzsere.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×