eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fucsovics Márton a brazil Thiago Monteiro elleni játszma közben a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. október 3-án.
Nyitókép: MTI/AP/Alessandra Tarantino

Fucsovicsékat még bizonytalanságban tartják

Koronavírus-fertőzés után elrendelt tesztelések miatt csütörtökről péntekre halasztották a hétfőn rajtoló ausztrál nyílt teniszbajnokság sorsolását.

A szervezők bejelentették, hogy a melbourne-i egészségügyi tisztviselők csütörtökön befejezik az 520 játékos, stábtag és hivatalos személy tesztelését, miután szerdán pozitív lett egy szállodai alkalmazott koronavírustesztje. Az érintettek addig karanténban maradnak.

A jelenleg zajló hat Melbourne Park-i felvezető torna csütörtöki versenynapját törölték.

Craig Tiley versenyigazgató hangsúlyozta: a terveknek megfelelően hétfőn megkezdődik az Australian Open, ebben teljesen biztosak.

Az év első Grand Slam-tornáján három magyar szerepel: Fucsovics Márton, Balázs Attila és a párosban címvédő Babos Tímea.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×