eur:
393.35
usd:
364.18
bux:
72008.66
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szalai Attila (j, elöl) és a török Cenk Tosun (k) a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Törökország mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 18-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szalai Attila távozik ciprusi csapatától

A válogatott Szalai Attila a ciprusi Apollon Limasszol labdarúgócsapatától a török Fenerbahcéhoz igazol.

ciprusi klub honlapjának pénteki közleménye szerint a vezetőség megegyezett az isztambuli csapat illetékeseivel a magyar hátvéd átigazolásáról. Szalai hamarosan Isztambulba utazik, hogy részt vegyen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és véglegesítse a szerződését. Azt nem közölte az Apollon, hogy a Fenerbahce mekkora összegért vásárolta meg Szalait, akinek 2023 nyaráig volt érvényes szerződése eddigi klubjánál.

A 22 éves középhátvéd az osztrák Rapid Wien utánpótlásában nevelkedett, majd két évet Mezőkövesden töltött, mielőtt 2019 nyarán Ciprusra igazolt. Az Apollon színeiben az Európa-liga-selejtezőben három, a bajnokságban két gólt szerzett.

A nyolcszoros válogatott futballista új csapata, a Fenerbahce 17 forduló után második a török bajnokságban, de csak rosszabb gólkülönbségével szorul a Besiktas mögé.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×