eur:
393.32
usd:
364.16
bux:
72057.47
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szalai Attila (j, elöl) és a török Cenk Tosun (k) a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Törökország mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 18-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szalai Attila Isztambulban Mesut Özil klubtársa lett

A válogatott védő a ciprusi Apollon Limasszol labdarúgócsapatától a török Fenerbahcéhoz szerződött.

Az isztambuli klub honlapjának rövid közleménye szerint a 22 éves, nyolcszoros válogatott hátvéd megállapodása négy és fél évre szól.

Az Apollon pénteken jelentette be, hogy a vezetőség megegyezett a Fenerbahce illetékeseivel Szalai átigazolásáról, vasárnap pedig új klubjánál sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon.

A középhátvéd az osztrák Rapid Wien utánpótlásában nevelkedett, majd két évet Mezőkövesden töltött, mielőtt 2019 nyarán Ciprusra igazolt. Az Apollon színeiben az Európa-liga-selejtezőben három, a bajnokságban két gólt szerzett.

A vasárnap a török származású világbajnok német Mesut Özilt is leigazoló Fenerbahce 17 forduló után második a török bajnokságban, hátránya három pont a Besiktashoz képest.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×