eur:
393.07
usd:
363.27
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Sílécek az eplényi Síarénában 2019. január 13-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Eplényben már mennek a hóágyúk

A sielőknek viszont még várniuk kell a lécek felcsatolásával.

Már készülnek a síszezonra az eplényi sípályán, bár egyelőre még csak tesztüzemmódban. Az elmúlt napok hideg időjárásának köszönhetően az eplényi sípályán már elkezdték tesztelni a megnövelt kapacitással bíró hóágyúkat – írja a Síaréna a Facebook-oldala alapján.

A teszt még több napot is igénybe vehet, ezért arra kérik az esetleges látogatókat, hogy a hóágyúzási területet ne közelítsék meg, mert balesetveszélyes. Emiatt lezárták a sípálya bejáratait is.

Az Intersport Síaréna a hirado.hu-nak elmondta: a nyitás egyelőre az időjárás függvénye, ráadásul mérlegelniük kell a járványhelyzet miatt megváltozott lehetőségeiket.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Brit választás: kiütötte a Munkáspárt a konzervatívokat, érkeznek az eredmények

Brit választás: kiütötte a Munkáspárt a konzervatívokat, érkeznek az eredmények

A tegnap éjjeli exit poll után a hivatalos eredmények is elkezdtek beérkezni a brit választásokról, amely alapján a BBC becslése szerint a Munkáspárt hatalmas, 170 fős többségre számíthat, hiszen a 650 képviselői helyből 410-et szereztek meg. A Konzervatív Párt ezzel szemben 144 mandátumos frakcióval készülhet az ellenzéki szerepre, ami a párt 1834-es alapítása óta a legrosszabb eredményének számít. Rishi Sunak kormányfő, aki szerint "a britek ma este kijózanító ítéletet hoztak", telefonon gratulált az új kormányfőnek, Keir Starmernek. Starmer kijelentette: "a Munkáspárt készen áll az ország szolgálatára."

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×