eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton a brazil Thiago Monteiro elleni játszma közben a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. október 3-án.
Nyitókép: MTI/AP/Alessandra Tarantino

Fucsovics Márton főtáblás Párizsban, és megvan a hétfői ellenfele

Fucsovics Márton szetthátrányból fordítva legyőzte a kanadai Vasek Pospisilt a 4,3 millió euró összdíjazású párizsi kemény pályás férfi tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, ezzel feljutott a főtáblára.

A világranglistán 52. helyezett magyar teniszező az első szettet elvesztette, a másodikat viszont rövidítésben megnyerte, a harmadik játszmát pedig már könnyedén húzta be, így 2 óra 45 perc játék után harcolta ki a főtáblás szereplést.

Fucsovics szombaton a francia Arthur Cazaux legyőzésével kezdte a selejtezőt.

A legjobb magyar játékos a főtábla első fordulójában, hétfőn 11 órakor a 15. helyen kiemelt horvát Borna Coriccsal találkozik, akitől kikapott eddigi két összecsapásukon.

Fucsovics Márton (1.)–Vasek Pospisil (kanadai, 9.) 4:6, 7:6, 6:2

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×