eur:
397.14
usd:
354.66
bux:
74407.86
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos
Koronavírus-tesztre vett mintákat vizsgálnak az indiai Szrinagarban 2020. szeptember 7-én. Az 1,3 milliárd lakosú Indiában a koronavírus-járvány napi halálos áldozatainak száma 1133 emberrel rekordot döntött, a fertőzöttek száma 4,28 millióra nőtt, ezzel a dél-ázsiai ország megelőzte Brazíliát és második helyre került az Egyesült Államok után a globális összesítésben.
Nyitókép: MTI/EPA/Farúk Hán

Koronavírus-fertőzöttek a férfi kézilabda-válogatottban

Több kerettagnál is pozitív eredményt hozott a magyar férfi kézilabda-válogatott összetartását megelőző koronavírusteszt.

Emiatt a szakmai stáb döntése értelmében a péntektől vasárnapig tervezett edzésnapok elmaradnak - adta hírül a magyar szövetség.

A válogatott Budaörsön vett volt részt összetartáson, mivel

játékosai több mint kétszáz napja nem gyakoroltak együtt.

A csapatra novemberben Spanyolország és Horvátország ellen Eurokupa-mérkőzések várnak, januárban pedig az egyiptomi világbajnokságon szerepel.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Egy hónapos mélypontról fordul vissza a forint

Egy hónapos mélypontról fordul vissza a forint

Egészen a 397 környékéig gyengült a forint az euróval szemben múlt héten a gyenge európai makroadatokra, kora délelőtt pedig havi mélypontját is átvitte a váltás. Kora délután augusztus óta nem látott szinten is járt az árfolyam. Fontos makroközlések a héten is jönnek, így a devizapiacon is lehetnek komoly mozgások. A devizapiacok és a magyar gazdaság kilátásairól részletesen szó lesz a Portfolio szakmai konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×