eur:
394.91
usd:
366.98
bux:
0
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Liu Shaolin Sándor (j) és öccse, Liu Shaoang, miután összetettben Sándor aranyérmet, Shaoang ezüstérmet nyert a dordrechti rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon 2019. január 13-án. Ez az első Európa-bajnoki cím, amelyet magyar sportoló rövidpályás gyorskorcsolyában elért.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/VINCENT JANNINK

Koronavírus a Liu-csapatban

Hárman is fertőzöttek a rövidpályásgyorskorcsolya-válogatottból, hogy kik, azt nem hozták nyilvánosságra.

A magyar rövidpályás-gyorskorcsolya válogatott három tagjának is pozitív lett a koronavírustesztje.

A magyar szövetség honlapjának szerdai beszámolója szerint a meg nem nevezett érintettek a legutóbbi tesztelés alkalmával szolgáltattak pozitív mintát.

A hunskate.hu kiemelte: a három érintett sportoló jól van, elkülönítésük megtörtént, és két hétig karanténban lesznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Közben folytatódtak az orosz rakétatámadások, az éjjel Kijev területét érték csapások. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×