eur:
393.65
usd:
364.57
bux:
71929.97
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Tassi Attila harmadik a WTCR-idénynyitón

Tassi Attila, a Münnich Motorsport magyar versenyzője a harmadik helyen ért célba vasárnap a túraautó-világkupa (WTCR) idénynyitó versenyhétvégéjének első futamán a belgiumi Zolderben.

A 21 éves Tassi a negyedik pozícióból rajtolt, és a start után azonnal előzött egyet, pozícióját pedig a leintésig megtartotta, ezzel pályafutása első dobogós helyezését érte el a WTCR-ben.

A futamot a magyar pilóta csapattársa, az argentin Néstor Girolami nyerte, második helyen pedig a svéd Thed Björk (Lynk&Co) ért célba.

A címvédő Michelisz Norbert (Hyundai) a 12. helyről rajtolva 11. lett, míg a Zengő Motorsport versenyzői közül a spanyol Mikel Azcona a 16., Boldizs Bence a 17., Kismarty-Lechner Gábor pedig a 19. pozícióban ért célba.

A második futamot 14.15-től rendezik Zolderben.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×