eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A zalaegerszegi játékosok örülnek góljuk után a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott MTK Budapest-ZTE FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. szeptember 13-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lenullázta az MTK-t a Zalaegerszeg

A ZTE 3-0-ra győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A jó iramú első félidőben mindkét oldalon sok hiba csúszott a helyzetek kidolgozása előtt, így kiegyenlített mezőnyjáték mellett a kapuk nem forogtak veszélyben. A szünet előtt aztán formás támadás végén Favorov góljával a vendégek szereztek vezetést.

A fordulást követően esett az iram, az MTK pedig továbbra sem tudta feltörni a szervezett zalaiak védelmét. A vendégek a 74. percben növelték előnyüket, majd a hajrában bebiztosították megérdemelt győzelmüket az ezúttal enervált és ötlettelen, kapura abszolút veszélytelen fővárosiakkal szemben.

A MTK egy győzelem és két döntetlen után először kapott ki a szezonban, a ZTE két döntetlen és egy vereség után először nyert.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×