eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Peking, 2018. október 5.Fucsovics Márton az olasz Fabio Fognini elleni mérkőzésen a pekingi keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében 2018. október 5-én. Fognini 6:4, 6:4 arányban győzött. (MTI/EPA/Vu Hong)
Nyitókép: MTI/EPA/Vu Hong

Fucsovics Márton továbbjutott New Yorkban

Az eredetileg Cincinnatibe tervezett keménypályás tenisztorna első fordulójában a világranglistán 84. magyar játékos a rangsorban 109. helyen álló, szlovákiai Gombos Norberttel találkozott.

A viadal honlapja szerint Fucsovics jól kezdett, riválisa első adogatásánál rögtön brékelni tudott, s mivel ő maga remekül szervált, előnyét magabiztosan megőrizve 44 perc alatt előnybe került. A második szett hasonló forgatókönyv szerint kezdődött: a magyar teniszező az első adandó alkalommal elnyerte riválisa adogatójátékát, Gombos azonban újítani tudott és egyből visszabrékelt.

Fucsovics 2:2-nél második bréklabdáját kihasználva megint előnybe került, ezt pedig már nem engedte ki a kezéből és harmadik mérkőzéslabdáját értékesítve 1 óra 39 perc alatt továbbjutott.

Ez volt a két játékos negyedik egymás elleni összecsapása, Fucsovics harmadszor nyert. A selejtezőből főtáblára jutott nyíregyházi teniszező a második fordulóban, a 32 között a bolgár Grigor Dimitrovval (19.) vagy a francia Ugo Humbert-rel (42.) találkozik.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×