eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Az újpesti Mbaye Diagne (b) és a debreceni Balogh Norbert (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Serie A-s múltú válogatott csatárt igazolt a Honvéd

Balogh Norbert Debrecenből indult külföldi vándorútra.

A kétszeres válogatott Balogh Norbert a Budapest Honvéd FC labdarúgócsapatához igazolt.

A kispesti klub honlapjának szerdai híradása szerint a 24 éves támadójátékos szerződése két idényre szól, és további egy évvel meghosszabbítható.

A Debrecenben nevelkedett Balogh a DVSC színeiben lett NB I-es labdarúgó, majd 2016 telén az olasz élvonalbeli Palermo igazolta le. A Serie A-ban húsz meccsen szerepelt, aztán a ciprusi APOEL Nicosia kölcsönjátékosa volt, ahol bajnoki címet ünnepelhetett. A szicíliai klub csődje után az angol Hull Cityhez szerződött, amellyel május végén bontott szerződést.

"Több lehetőségem is volt, külföldről is kerestek, azonban úgy érzem, vízválasztó időszak következik a pályafutásomban" - mondta Balogh Norbert.

Hozzátette, el kellett döntenie, hogy belevágjon-e egy újabb külföldi lehetőségbe, ahol nem biztos, hogy szem előtt lesz, és nem tudja, mennyit játszhat, vagy olyan klubot keressen, ahol több esélye van a kiteljesedésre és újra fel tudja építeni magát.

Balogh elárulta, nagyon tetszett neki, amit Urbányi István kispesti sportigazgató felvázolt számára, és úgy érzi, a legjobb döntést hozta.

"Fontos tagja akarok lenni a csapatnak, szeretném újra magamat adni a pályán, hogy úgy tudjak futballozni, ahogy Debrecenben is játszottam, mielőtt külföldre kerültem. Vagy akár még jobban" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×