eur:
385.68
usd:
354.36
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Quique Setien, a spanyol első osztályú labdarúgócsapat, az FC Barcelona új vezetőedzője (k) Josep Maria Bartomeu klubelnökkel (b) és Eric Abidal sportigazgatóval a hivatalos bemutatásán a barcelonai Camp Nou Stadionban 2020. január 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Újabb menesztés a Barcelonánál

Távozik posztjáról Éric Abidal, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója.

A katalán klub honlapjának szűkszavú keddi közleménye szerint a felek megállapodtak egymással a köztük lévő szerződés felbontásáról.

A 67-szeres, világbajnoki ezüstérmes francia válogatott Abidal 2007 és 2013 között volt a Barcelona játékosa - 15 trófeát, közte két Bajnokok Ligája-serleget nyert -, majd betegsége miatt távozni kényszerült, szervátültetésen is átesett. Később felépült és játszott még az AS Monacóban, valamint az Olimpiakoszban is. Barcelonába 2018 júniusában sportigazgatóként tért vissza.

A spanyol lapok a katalán együttes pénteki BL-búcsúját követően arról írtak - a gárda a lisszaboni negyeddöntőben 8-2-re kapott ki a Bayern Münchentől -, hogy Enrique Sétien vezetőedző mellett a 40 éves Abidalnak sem lehet maradása a klubnál. Sétien menesztését Josep Maria Bartomeu klubelnök már egy vasárnapi rádióinterjúban megerősítette, majd az a vezetőség hétfői megbeszélését követően hivatalossá vált.

Címlapról ajánljuk
Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico több órás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×