eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Quique Setien, a spanyol első osztályú labdarúgócsapat, az FC Barcelona új vezetőedzője, miután hivatalos bemutatták a barcelonai Camp Nou Stadionban 2020. január 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Megindult a lavina: elzavarták a Barcelona vezetőedzőjét

Már két utódjelöltről is tudni, Lionel Messi állítólagos bejelentése körül viszont nagy a titkolózás.

Menesztik posztjáról Quique Setient, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

Ezt Josep Maria Bartomeu, a klub első embere jelentette be egy vasárnapi rádióinterjúban, ugyanakkor a hivatalos megerősítésre várhatóan csak délután, az elnökség rendkívüli ülését követően kerül sor.

A 61 éves szakember januárban Ernesto Valverdét váltotta a kispadon, irányításával azonban a gárda csak második lett a spanyol bajnokságban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében pedig péntek este megsemmisítő, 8-2-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől, ekkora pofont 1946 óta nem kapott az együttes. Setien összességében 25 mérkőzésen irányította a katalán sztárcsapatot, 16 győzelem mellett 4 döntetlen és 5 vereség a mérlege.

Sajtóhírek szerint a Barca kispadjára a klub korábbi legendás védője, a holland Ronald Koeman, illetve a chilei Manuel Pellegrini az esélyes.

A csapatnál komoly változások lehetnek, a legjelentősebb hogy egy brazil médium megszellőztette, miszerint a hatszoros aranylabdás Lionel Messi bejelentette távozási szándékát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hivatalos: Magyarországon is megjelent az új Covid-variáns

Hivatalos: Magyarországon is megjelent az új Covid-variáns

Eddig csak feltételezések voltak arról, hogy Magyarországon is megjelent a legújabb Covid-variáns, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ jelentéséből viszont hivatalossá vált: idehaza is kimutatták az újonnan terjedő KP.2 (FLiRT) koronavírus variánst. Nem kizárt, hogy a fertőzőképesebb variáns nyári felfutást hoz a járványban, főleg az európai sport- és tömegrendezvények miatt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×