eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Meglepetés az NB II-ben: magas nézőszámok!

A szombati kaposvári rajt után kilenc mérkőzést játszottak vasárnap a labdarúgó NB II-ben, a Merkantil Bank Ligában. Néhány pályán meglepően népes nézősereg előtt.

Úgy tűnik, a DVSC-nek megbocsátottak a szurkolói a kiesés után. Igaz, a klub ügyesen „kiegészítő” családi programokat is szervezett a Budaörs elleni nyitány napjára, de tény, 5124 volt a fizető nézők száma. A 2019–2020-as OTP Bank Liga-idényben csak háromszor, a Diósgyőr elleni presztízsrangadón, a bajnok Ferencváros fogadásakor és a Paks elleni utolsó találkozón regisztráltak ennél magasabb nézőszámot a Nagyerdei Stadionban.

A második legnagyobb nézőszámot Szegeden, a Szent Gellért Fórumban számolták, 4500 néző ment ki a Békéscsaba elleni mérkőzésre. Lehet, hogy néhányan megbánták, hogy ott voltak: a vendég Békéscsaba 2-1-re nyert.

Az újonc PMFC ellenben tökéletesen kiszolgálta rajongóit, 3500 néző előtt verte meg 4-0-ra a Dorogot. Alig voltak kevesebben Ajkán, ahol 2800-an figyelték a hazaiak 2-1-es sikerét az esélyesebbnek vélt Győri ETO ellen.

Az első forduló két budapesti mérkőzését tekintve a Fáy utcában voltak többen, 2416 fizető néző látta, ahogy kedvenceik 1-1-re végeznek a szívósan védekező Kazincbarcikával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×