eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Johannesburg, 2010. július 3. Iker CASILLAS spanyol kapus kivédi Oscar Cardoso paraguayi csatár 11-esét a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a johannesburgi Ellis Park Stadionban 2010. július 3-án. (MTI/EPA/Kim Ludbrook) Mobilkommunikációs eszközön nem közölhető!
Nyitókép: MTI/EPA/Kim Ludbrook

Iker Casillas: vissza Madridba!

A szívroham miatt visszavonult kapuslegenda a Real Madridnál kap munkát.

Öt évi távollét után új minőségben visszatér a Real Madridhoz Iker Casillas, a spanyol futballcsapat korábbi legendás kapusa.

A Marca című spanyol sportnapilap híre szerint Florentino Pérez klubelnök tanácsadója lesz a világ- és kétszeres Európa-bajnok, akinek teljes feladatkörét a következő hetekben határozzák meg. Casillasnak szimbolikus szerepet is szánnak: a Real Madrid nagyköveteként is számítanak rá.

A 39 éves Casillas tavaly május elején hagyott fel az aktív játékkal, miután futballkarrierje utolsó állomásán, portugál csapata, a Porto edzésén szívrohamot kapott.

A Real Madridban 725 mérkőzésen védett, a válogatottban 167 fellépése volt, amivel a spanyol örökranglistán az első helyet foglalja el.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×