eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
 Raheem Sterling, a Manchester City játékosa ünnepli a Tottenham Hotspur elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzésen a manchesteri Etihad stadionban 2019. április 17-én.
Nyitókép: Raheem Sterling, a Manchester City játékosa ünnepli a Tottenham Hotspur elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzésen a manchesteri Etihad stadionban 2019. április 17-én. MTI/EPA-LUSA/Nigel Roddis

Nem hétköznapi a Man City hétközi formája

„Hétközi” formáját mutatta a Manchester City az angol Premier League szerdai játéknapján, azt amellyel hat nappal korábban kiütötte a bajnok Liverpoolt az Etihad Stadionban. Az újabb „áldozat” a Newcastle United volt, Pep Guardiola csapata 5-0-ra nyert.

A hétvégi, a Southampton elleni 0-1 után magára talált a City, amely ezúttal 5-0-s győzelemmel erősítette meg a második helyét. Az első gólt Gabriel Jesus szerezte, aki a tizedik percben kezdte meg a gólgyárt. Minden találatot más-más futballista jegyzett, a brazil után sorrendben Rijad Mahrez (21.), Federico Fernandez (58.), David Silva (65.) és Raheem Sterling (90.) szerezte.

A Sheffield United 1-0-ra legyőzte a Wolverhamptont, amelynek így tovább csökkentek az esélyei az első négy (vagy öt…) közé kerülésre, s így a BL-szereplés kiharcolására. A gólt a 90. percben szerezte John Egan.

A Burnley ugyancsak 1-0-ra nyert, mégpedig a West Ham United ellen, a London Stadiumban. A gólszerző Jay Rodriguez volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×